SMART SMS BOX - Båd

Smart SMS Box
til
» Båden «

» Anbefalet model til Båden «

Smart SMS Box
TM 1110

» Egenskaber «

Både og skibe

Styr og overvåg varme, vandniveau, pumper, lys og andre elektriske apparater i både og på skibe.

Er samtidig en online-tyverialarm, der beskytter imod ubudne gæster. Der bliver omgående og automatisk sendt besked til din mobiltelefon i tilfælde af forsøg på indbrud. Evt. alarmhorn kan tilsluttes.

Fjernstyring

Boxen tænder og slukker for kontakter f.eks. varmen i dit sommerhus. Dette giver dig mere fritid og komfort i dagligdagen.

Den kan direkte styre elektriske apparater op til 2300W på 2 forskellige udgange.

Varmeregulering og frostsikring

Du sender en sms besked til boxen og fortæller hvilken temperatur du ønsker i sommerhuset.

Du kan også spørge om temperaturen og får alarm hvis der bliver for koldt eller varmt. Dette er praktisk ved frost eller hedebølge.

GPS sporing

SMART SMS BOX’en virker også som et GPS sporings system, der kan oplyse om den aktuelle position, dvs. længde- og bredde-grad.

Den giver alarm hvis boxen flytter sig fra sin udgangsposition. Anvend f.eks. Google Earth til at lokalisere positionen ved at indtaste længde og breddegrad.

Tyverialarm

Boxen kan tilsluttes forskellige alarmenheder, som aktiveres ved indbrud. Typisk anvendes bevægelsesfølere eller dørkontakter som placeres i boligen.

Du kan til- og frakoble alarmen via en nøgleafbryder eller via sms beskeder.

Strømovervågning

I tilfælde af strømafbrydelse vil der automatisk blive sendt en sms besked. Når og hvis strømmen kommer igen, sendes der ligeledes igen en besked.

Dette er en praktisk egenskab, som f.eks. sikrer din fryser.